Väiski 2020 (OEK-WE)

HEI! 

 

Olemme osallistumassa Espoon Partiotuen yhteiselle Väiski-leirille ensi kesänä! Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa. Covid 19-tilanne saattaa peruuttaa leirin, mutta lippukunta on päättänyt osallistua leirille, jos se on mahdollista ja meidän arviomme mukaan turvallista.

Leiriaika 21.-28.7.

Sudenpennut 22.25.7.

Seikkailijat 21.25.7

Muut 21.28.7.

 

Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa ja sinne odotetaan arviolta yli 2000 osallistujaa, joista osa tulee jopa ulkomailta. Osallistujien ilmoittautuminen tapahtuu 2.3. alkaen jäsenrekisteri Kuksassa. Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät Väiskin nettisivuilta.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=31174

Pitkän leirin hinta on 195€, seikkailijoiden 145€ ja sudenpentujen 135€. Hinta sisältää leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä. Olarin Eräkotkien Kilta tukee jokaista leiriläistä 35€:lla

Espoon ja Kauniaisten partiolaiset ovat vaalineet yhteistä Väiski-perinnettä jo vuosia: ensimmäinen Väiski järjestettiin vuonna 1973. Väiskillä meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa.

Lisätietoa leiristä saat minulta ja muilta johtajilta. Teemme oman Väiski-sivun webbi-sivullemme www.erakotkat.fi. Seuraa myös meidän Instaa ja Facebookia.

Savunjohtajana toimii Heli Perälä ja savussa on apulaisjohtajana Timo Muttonen. Olemme leirillä yhdessä Leppävaaran Korvenkävijöiden kanssa samassa savussa.

Leirillä nähdään! 

Timo ”Mudi” Muttonen

lippukunnanjohtaja, troop leader

0400514378, timo.muttonen@erakotkat.fi