TAMMENTERHO 2019

Tammen alueen ensimmäinen yhteinen leiri Tammenterho on täällä!

Kelotytöt, Kelovartijat, Laajalahden Eräveikot, Leppäpirkot,  Mankkaan Eräsudet, Merimetsot ja Olarin Eräkotkat Wild Eagles lähtevät yhdessä leireilemään Saimaan rannalle Hepohiekkaan 28.7.-3.8.2019. Just sut on kutsuttu mukaan!

 

Leiriaika on su 28.7. – la 3.8. Sudenpentujen leiri alkaa keskiviikkona 31.7.2019 ja päättyy samaan aikaan muiden kanssa. Leirille kuljetaan yhdessä bussilla. Lisätietoa lähdön aikatauluista ja lähtöpaikasta lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Leirin hinta on seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille 90 euroa ja sudenpennuille 70 euroa. Perustellusta syystä (opiskelija, sisarusalennus, työttömyys jne) leirimaksusta voidaan myöntää alennusta. Vapaamuotoisen alennushakemukset vaeltajia ja aikuisia lukuunottamatta jätetään omalle lippukunnanjohtajalle (timo.muttonen@erakotkat.fi). Vaeltajien ja aikuisten alennushakemukset jätetään leirinjohtaja Timo Muttoselle sähköpostitse (etunimi.sukunimi@partio.fi) ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

 

Leirin ilmoittautuminen alkaa Kuksassa 15.2. ja päättyy 15.5. Nyt on siis aika tarkistaa, että partioID:n tai huoltajaID:n salasana on muistissa ja tiedot jäsenrekisterissä ajantasalla. Kaikki leiriä koskevat tiedotteet lähetetään Kuksassa ilmoitettuun sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

Seuraa Tammenterhoa ja kuule leirin uutiset ensimmäisenä:

Facebook: fb.me/tammenterholeiri

Instagram: @tammenterholeiri