Korona-info

Päivitetty viimeksi 2.4.2021

Huhtikuu

⚜️ Noudatamme ja seuraamme  tämän hetkisiä korona ohjeita ja suosituksia. Saamme seuraavan päivityksen ohjeisiin Suomen Partiolaisilta ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisilta huhtikuun lopussa (30.4.).

⚜️ Jokainen ryhmä on alustavasti sopinut järjestävänsä kaksi etä-partioaktiviteettia huhtikuussa. Ryhmänjohtajat ilmoittavat ryhmän aktiviteeteista lähempänä niiden ajankohtaa. Tarkistamme ja päivitämme ohjelmaamme aina kuukausittain. Tämä järjestely jatkuu kunnes korona tilanne sallii säännöllisemmät ja kasvokkain tapahtuvan partion viikkotoiminnan.

 ⚜️ Tällä hetkellä emme valitettavasti voi järjestää yhteisiä partio tapahtumia tai retkiä. Odotammekin kaikki innokkaasti aikaa, jolloin voimme taas turvallisesti tavata ja retkeillä metsissä yhdessä


⚜️ Järjestämme kasvokkain tapahtuvaa viikko- ja retkitoimintaa lippukunnassamme toistaiseksi vain etänä. Noudatamme toiminnassamme erityisen huolellisesti partion ja viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

⚜️ Olemme päivittäneet ryhmiemme ohjelmia uusien koronaohjeiden mukaisesti. Sen vuoksi kokouksia on jonkun verran harvennettu ja kokoonnumme etänä tai ulkona. 

⚜️ Samoin ikäkausien yhteiset ohjelmat on muutettu siten, että ne tehdään omissa ryhmissä, omien johtajien kanssa. Kaikki ryhmät tekevät kuitenkin saman ohjelman samanlaisilla materiaaleilla omissa kokouksissaan.

⚜️ Käytämme kasvomaskeja partiotapahtumissa sisällä ja ulkona, mikäli turvavälejä ei ole mahdollista noudattaa. Jokaisella lapsella on oltava oma kasvomaski aina varmuuden vuoksi mukana partiokokouksessa, jos joudumme ottamaan maskit käyttöön. Käytössämme on aina myös riittävästi käsidesiä ja työvälineiden puhdistusaineita tarpeen niin vaatiessa.

⚜️ Otamme partiossa lähiaikoina käyttöön myös etäkokoukset, koska syksyn pimetessä ja kylmetessä aina ei ole mahdollista kokoontua ulkona. Järjestämme etäkokoukset Google Meetsissä. Lapset voivat osallistua kokoukseen puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ryhmänjohtaja ilmoittaa hyvissä ajoin etäkokouksesta ja antaa toimintaohjeet.  

⚜️ Huomaa:

  •  Kokouksiin ja tapahtumiin voi osallistua vain täysin terveenä
  • Ilmoita mahdollisesta altistumisesta välittömästi ryhmän johtajalle.

Lisätiedot:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille