Korona-info

Päivitetty viimeksi 22.5.2021

Toukokuu

⚜️ Noudatamme ja seuraamme tämänhetkisiä koronaohjeita ja suosituksia. Tämänhetkinen ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Saamme seuraavan päivityksen ohjeisiin Suomen Partiolaisilta ja Pääkaupunkiseudun Patiolaisilta, mikäli koronatilanne muuttuu.

⚜️ Jokainen ryhmä on alustavasti sopinut toukokuussa järjestävänsä kaksi partioaktiviteettia etänä tai ulkona. Ryhmänjohtajat ilmoittavat ryhmän aktiviteeteista lähempänä niiden ajankohtaa. Seuraavan kerran päivitämme ohjelmaamme syksyllä, kun uusi partiokausi alkaa elokuussa.

 ⚜️ Mikäli kokous järjestetään kasvokkain ulkona, noudatetaan huolellisia korona turvaohjeita: jokaisella lapsella on oma kasvomaski, pidetään riittäviä turvavälejä ja käytetään käsidesiä

 ⚜️ Tällä hetkellä emme valitettavasti voi järjestää koko lippukunnan yhteisiä partiotapahtumia tai retkiä. Odotammekin kaikki innokkaasti aikaa, jolloin voimme taas turvallisesti tavata ja retkeillä yhdessä


⚜️ Järjestämme kasvokkain tapahtuvaa viikko- ja retkitoimintaa lippukunnassamme toistaiseksi vain etänä. Noudatamme toiminnassamme erityisen huolellisesti partion ja viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

⚜️ Olemme päivittäneet ryhmiemme ohjelmia uusien koronaohjeiden mukaisesti. Sen vuoksi kokouksia on jonkun verran harvennettu ja kokoonnumme etänä tai ulkona. 

⚜️ Samoin ikäkausien yhteiset ohjelmat on muutettu siten, että ne tehdään omissa ryhmissä, omien johtajien kanssa. Kaikki ryhmät tekevät kuitenkin saman ohjelman samanlaisilla materiaaleilla omissa kokouksissaan.

⚜️ Käytämme kasvomaskeja partiotapahtumissa sisällä ja ulkona, mikäli turvavälejä ei ole mahdollista noudattaa. Jokaisella lapsella on oltava oma kasvomaski aina varmuuden vuoksi mukana partiokokouksessa, jos joudumme ottamaan maskit käyttöön. Käytössämme on aina myös riittävästi käsidesiä ja työvälineiden puhdistusaineita tarpeen niin vaatiessa.

⚜️ Otamme partiossa lähiaikoina käyttöön myös etäkokoukset, koska syksyn pimetessä ja kylmetessä aina ei ole mahdollista kokoontua ulkona. Järjestämme etäkokoukset Google Meetsissä. Lapset voivat osallistua kokoukseen puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Ryhmänjohtaja ilmoittaa hyvissä ajoin etäkokouksesta ja antaa toimintaohjeet.  

⚜️ Huomaa:

  •  Kokouksiin ja tapahtumiin voi osallistua vain täysin terveenä
  • Ilmoita mahdollisesta altistumisesta välittömästi ryhmän johtajalle.

Lisätiedot:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/suositus-kasvomaskien-kaytosta-kansalaisille