Suurleiri Kajo 2022 Evolla 15.-23.7.2022

Suurleiri Kajo järjestetään 15.-23.7.2022 Evolla. Kajo on Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas suurleiri eli Finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Poikkeuksellisten partiokesien jälkeen on aivan mahtavaa päästä taas keskelle leirielämää, partioystäviä ja unohtumattomia yhteisiä elämyksiä.

Leiri on tarkoitettu tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. OEK-WE on lähdössä leirille omaan leirilippukuntaan, johon on tulossa kansainväisiä leiriläisiä. Suurleiri on leiriläiselle kerran elämässä-tapahtuma. Leirillä on poikkeuksellisen hyvä tilaisuus tavata uusia kavereita, tutustua uusiin partiomaihin ja olla mukana ainutlaatuisessa leiriohjelmassa.

Jokainen ilmoittautuu itse. Alaikäisen ilmoittaa huoltaja (myös osallistujan, joka on leirillä täysi-ikäinen, mutta ilmoittautumisajankohtana vielä alaikäinen. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa. 

Ilmoittautumisaika on 1.12.2021–2.2.2022.  

Leirimaksu on 250 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä erikseen tulevien ohjeiden mukaan. Lippukunnan tuki (selviää myöhemmin) tulee maksun jälkeen osallistujalle.

Jos sinulla on kysyttävää Kajosta, niin ole yhteydessä Mudiin (Timo Muttonen) 0400514378 tai lähetä sähköpostia office(at)erakotkat.fi.