Syksyn uutiskirje

Syksyn uutiskirje

  • Terveiset lippukunnanjohtajalta
  • Koronaohjeet
  • Syksyn ohjelma

Tervehdys,

Syyskausi on alkanut hieman lievempien koronarajoitusten merkeissä. Toivomme, että rokotuskattavuus nousee nopeasti ja pääsemme takaisin täyteen toimintaan.

Olen todella iloinen, että pystyimme pitämään kesäleirin ja viettämään hauskan viikon Kotkanpesällä.

Lippukunta täyttää tänä vuonna 60-vuotta. Korona on vähentänyt juhlimisen mahdollisuuksia, mutta yritämme parhaamme mukaan löytää ajankohdan joulun alle yhteisiä juhlia varten. Virallinen vastaanotto on 2.10. Kello 13.00 Kotkanpesällä.

Syksy on uusien ryhmien aikaa ja toivotan Pikkuhaukat tervetulleeksi OEK-WE:iin. Meillä on ollut hyvää kasvua ja kaikki ryhmät ovat lähes täynnä. Jos kaverisi haluaa tulla mukaan, niin webbisaittimme kautta saa yhteyden meihin. Perhepartio alkaa Suurpellossa ja lisätietoja saa teemu.helasharju(at)erakotkat.fi. 

Lippukunta voi hyvin ja kehitämme koko ajan asioita. Uusia hankkeita on mm. kesällä valmistunut kriisiohje, tapahtumien suunnittelutyökalu ja syksyn toimintasuunnitelma. Neuvottelemme kovasti uuden kokoontumistilan saamiseksi Suurpellon kulmilta Lillhemtistä ja toivon, että ratkaisu syntyy syksyn aikana. Talo on aivan Henttaan laidalla ja näkyy Suurpellosta. 

Koronaohjeistus antaa meille mahdollisuuden kokoontua sisällä noudattaen varovaisuutta ja maskinkäyttöä. Ilmat ovat vielä hyvät ja kokoukset varmasti painottuvat ulos.

Syksyn aikana alkaa myös retkikausi. Ensimmäisenä on vuorossa Hôtel Eagle 8.-10.10, joka on tarkoitettu tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Marraskuun alussa on perinteinen Suopunki, jossa harjoitellaan retkitaitoja, ruoanlaittoa ja yövytään talviteltoissa. Suopunki on 5.-7.11. ja se on tarkoitettu tarpojille ja samoajille. Jouluretki järjestetään taas. Se on koko lippukunnan retki Kavalahteen 10.-12.12. Me olemme varanneet koko alueen. Perhepartiolaiset ovat tervetulleita tutustumaan meihin varttuneimpiin lippukuntalaisiin lauantaina 11.12. kello 11.00-14.30.

Hyvää partiosyksyä kaikille!

Mudi
lippukunnanjohtaja