Toukokuun uutiskirje

Sisällys

  1. Pääkirjoitus
  2. Lippukunnanjohtajan kuulumiset
  3. Lippukunnan hallituksen ilmoitustaulu
  4. Partio-ohjelma
  5. Tulevat partiotapahtumat
  6. Pestijohtajan terveiset

1. Pääkirjoitus 

Aurinkoinen tervehdys koteihin! 

Toivottavasti olette saaneet nauttia aurinkoisista päivistä ja olleet paljon ulkona. Tämä on kevään toinen uutiskirje, jossa suuntaamme yhdessä kohti kesälaitumia. Uutiskirje jatkuu taas syksyllä toivottavasti runsaampana partio-ohjelmasta. Saatte toukokuun kuluessa pienen palautekyselyn koskien uutiskirjettä, jonka mukaan pyrimme ehostamaan kirjettä teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Toivon kaikille oikein aurinkoista toukokuuta!

– Essi, viestintävastaava

2. Lippukunnanjohtajan kuulumiset

Toukokuu on koulujen loppumisen aikaa. Onneksi korona-rajoitukset hieman lievenivät ja pääsemme näkemään toisiamme enemmän. 

Isoin uutinen on Väiskin peruuntuminen. Olemme suunnittelemassa omaa kesäleiriä ajalle 28.7.-1.8. Tietoa leirin mahdollisuudesta tulee ensi tilassa lisää.

Hyvää kesää kaikille ja pysykää terveinä!

-Mudi, lippukunnanjohtaja

3. Lippukunnan hallituksen ilmoitustaulu

Hallitus toivottaa hyvää kesää! Syksyllä tavataan toivottavasti paremmissa merkeissä kuin tänä keväänä. Käykää seuraamassa lippukunnan Instagramia ja muita kanavia!

-OEK- WE hallitus

4. Partio-ohjelma

Toukokuussa ryhmät kokoontuvat 1-2 kertaa etä- tai ulkokokouksin. Lisäksi suunnitteilla on kaikille ikäkausikohtainen näpertelytapahtuma lauantaina 29.5. Mukaan voi ilmoittautua: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=42323 

Tässä kuussa keskitymme ryhmien partio-ohjelmassa ‘Suomen lasten metsäretkipäivään’ ja ‘Lasten lintuviikkoon’, jotka ovat molemmat toukokuussa. Lisäksi pysyvänä teemana ohjelmassa on kestävän kehityksen aiheet. Ohjelma suunnitellaan jokaiselle ikäkaudelle sopivan tasoiseksi. 

Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat tutustuvat tässä kuussa metsän elämään ja useimmat ryhmät tekevät pienen metsä- tai linturetken lähimaastoon.

Samoajat ovat valmistautuneet toukokuun lopussa olevaan naapurilippukuntien väliseen Masterchef -trangia kokkaus -kisaan. Mukaan voit ilmoittautua Kuksa-linkistä.

-Susanna, ohjelmajohtaja

5. Tulevat partiotapahtumat 

Koronaohjeistus:

Ryhmät kokoontuvat etänä tai ulkona. Mikäli kokous järjestetään kasvokkain ulkona, noudatetaan huolellisia korona turvaohjeita: jokaisella lapsella on oma kasvomaski, pidetään riittäviä turvavälejä ja käytetään käsidesiä. Tämänhetkinen ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Lippukunnan koronaohjeet löydät täältä

Ryhmien kokoukset:

Partioryhmillä on toukokuussa noin kaksi partioaktiviteettia etänä tai ulkona. Ryhmänjohtaja ilmoittaa ryhmän kokoontumisajat ryhmän vanhempien whatsappiin ensitilassa. 

Näpertelytapahtuma:

Lauantaina 29.5. kello 12 alkaen koko lippukunnalle. Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumislinkki lähetetään tällä viikolla. Ilmoittaudu mukaan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=42323 

Master Chef -kilpailu:Perjantaina 28.5. kello 18 alkaen samoajille Haukilahden Monitoimitalon pihalla. Samoajat voivat ilmoittautua tästä.

6. Pestijohtajan terveiset

Kiitän aivan jokaista rautaista ja upeaa superjohtajaa lippukunnassamme partiokauden päättyessä. Johtajistoa tullaan kiittämään ja heille järjestetään kevätkauden päätöskahvitilaisuus. Tästä seuraa asianomaisille tietoa Slack-kanavissa.

– Jenna, pestijohtaja