⚜️OEK-WE Helmikuu/ February

Olarin Eräkotkat – Wild Eagles ry:n viikkotoiminta Helmikuun aikana

⚜️ Noudatamme ja seuraamme tämän hetkisiä korona ohjeita ja suosituksia. Saamme seuraavan päivityksen ohjeisiin Suomen Partiolaisilta ja Pääkaupunkiseudun Patiolaisilta helmikuun lopussa (28.2.).

⚜️ Jokaisella ryhmällä on kaksi partioaktiviteettia helmikuussa (ulkona mahdollisuuksien mukaan). Tarkistamme ja päivitämme ohjelmaamme aina kuukausittain. Tämä järjestely jatkuu kunnes korona tilanne sallii säännöllisemmät ja kasvokkain tapahtuvan partion viikkotoiminnan.

⚜️ Tällä hetkellä emme valitettavasti voi järjestää yhteisiä partio tapahtumia tai retkiä. Odotammekin kaikki innokkaasti aikaa, jolloin voimme taas turvallisesti tavata ja retkeillä metsissä yhdessä.

Olarin Eräkotkat – Wild Eagles program during the February.

⚜️ We will follow the Covid -19 situation and the consequent restrictions. The meetings will be in line with the current corona regulations; we will be receiving updated Covid -19 regulations from the Finnish Guides and Scouts (Suomen Partiolaiset) and the Scouts of the Metropolitan Area (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) at the end of February (28.2.), and new information will be shared once we have the latest details.

⚜️ Each group will have two scout activities in February (outdoors when possible). We will update the program monthly at the moment. This arrangement will continue until the corona situation allows for more regular and in-person meetings.

⚜️ We are all very much looking forward to going back and being together in the forest and at camps once again, but for the moment we unfortunately cannot organise other Scout events or trips. Once it is safe to do so we look forward to seeing everybody again!