Olarin Eräkotkien vanhemmille


Partio jatkuu viikkokokouksilla Koronatilanteesta huolimatta. Tulemme noudattamaan erityistä huolellisuutta käsihygienian ja turvavälien kanssa. Jos tilanne huononee, niin palaamme asiaan. Valitettavasti joudumme peruuttamaan 19.8. avajaistilaisuuden.

Haluamme toimia vastuullisesti ja siihen liittyen pyydämme, että jos partiolaisella on vähänkään oireita, niin hän jää kotiin.

Ryhmien johtajat ilmoittavat ryhmiensä kokousajat ja päivät ensi tilassa.

Syksyn ensimmäinen retki toteutetaan 26.-27.9. pienryhminä lippukunnan kämpälle päiväretkien muodossa. Ryhmänjohtajat ohjeistavat retkestä. 

Terveisin,

Timo “Mudi” Muttonen

lippukunnanjohtaja

Dear Wild-Eagles parents, 

Weekly Scout meetings will begin in the end of August. We will pay particular attention to hand hygiene and social-distancing and will hold the meetings outside whenever possible. If the coronavirus situation takes a turn for the worse, we will inform you of any changes to OEK-WE activities. Unfortunately, we need to cancel the Start of Term Opening Event on the 19.8. In order to keep everybody safe and healthy, please make sure that your child stays at home if they have even the slightest of symptoms. 

The group leaders will inform the meeting dates and times as soon as possible. 

The first Scout Trip of the autumn will take place on the 26.–27.9 in small groups at the OEK-WE cabin in the form of a day trip. You will receive more information from your group leaders closer to the time. 

Yours in Scouting,

Timo “Mudi” Muttonen

Troop Leader