Uutta Korona-virustietoa / New Corona virus information

8.6.2020

Hyvät vanhemmat,

koronarajoituksia on purettu sen verran, että partiokokouksia voisi taas pitää. Olemme päättäneet toimia seuraavasti: etäkokouksia pidetään vielä yksi ja toukokuun viimeisellä viikolla pidetään ulkokokous ja mennään ryhmittäin jäätelölle. Lupaamme noudattaa kaikkia ohjeita etäisyyksien ja käsihygienian osalta. Ryhmien johtajat kertovat kokouksen aikataulun ja paikan. Uskomme, että lapsille on hyvä tavata ennen kesälomaa. 

Kesäleiri Väiski on valitettavasti peruutettu. Teemme syksyn aikataulun kesäkuun alussa ja tiedotamme siitä heti. Koronarajoituksien muuttuminen voi toki muuttaa suunnitelmaa. Toivomme todella, että pääsemme palaamaan uuteen normaaliin syksyllä ja partio alkaa taas rullaamaan. 

Tsemppiä kevään viimeisille viikoille ja hyvää kesää!

Timo ”Mudi” Muttonen
lippukunnanjohtaja

Dear parents,

corona restrictions have been changed and we have a possibility to start scouting again. We have decided to continue as follows: we have one meeting next week remotely and in the last week of May groups will meet outdoors and go for ice cream! Group leaders will inform you when and where. Of course we take care of the hygienia and distances when we meet. We believe that it is good for kids to meet once after hard spring and before summer leave. 

Unfortunately the summer camp Väiski is cancelled. We make plans and schedules for autum in the beginning of June and inform you after that. If there will be changes in pandemia to worse it will affect also to autum. We really hope that we can roll out scouting again and weekly activities are starting in August. 

Yours in Scouting

Timo ”Mudi” Muttonen
troop leader

Kokousviikot ovat:

  • 11.5. -> viimeinen etäkokous ja 25.5. -> ulkokokous
    Ryhmänjohtajat ohjeistavat Whatsappin kautta mitä kokousviikolla tapahtuu ja miten siihen osallistutaan.

The meeting weeks are as follows:

  • 11.5. -> last remote meeting 25.5. -> outdoormeeting

Group leaders will send further instructions about the activities on WhatsApp.