Korona-virustietoa/Corona virus information

                  30.3.2020

Hyvät vanhemmat ja lippukunnan johtajat,

Koronaviruksen takia partio on ainakin 15.4. asti tauolla kokousten, retkien ja tapahtumien osalta. Epidemian huippua ei ole viranomaisarvioiden mukaan saavuttettu tuohon mennessä, joten on erittäin todennäköistä että sulku jatkuu.

Lippukunnassa on päätetty järjestää toimintaa etänä joka toinen viikko. Annamme ohjeet ja vinkit miten ohjelmaan voi osallistua aina edellisen viikon sunnuntai-iltana. Osa kokouksista tulee olemaan virtuaalisia ja osa partiolle luonnollisessa ympäristössä eli ulkona.

Kokousviikot ovat:

 • 30.3. ->, 13.4. ->, 27.4. ->, 11.5. -> ja 25.5. ->
  Ryhmänjohtajat ohjeistavat Whatsappin kautta mitä kokousviikolla tapahtuu ja miten siihen osallistutaan.

Tapahtumakalenterissa oleva Saaristoseikkailu 7.-9.5. on vielä voimassa. Kesän Väiski-leirin kohtalo on vielä auki. Toistaiseksi se pidetään.

Toivotan teille kaikille jaksamista poikkeustilan aikana ja apua siihen, että lapset saavat partiokokemuksensa etänäkin.

Terveisin,

Olarin Eräkotkat-Wild Eagles ry

Timo Muttonen
lippukunnnajohtaja

Dear parents and troop leaders,

Due to the coronavirus all Scout activities, including meetings, trips, and events, are on pause until at least 15.4. According to the officials the peak of the epidemic will not yet have been reached by then, and so it is very likely that this pause will continue beyond this date as well.

Within our troop we have decided to arrange activities every fortnight for the children to do from home. We will send you instructions and tips about how to participate every other Sunday. Some of the meetings will be online and others outside in nature.

The meeting weeks are as follows:

 • 30.3. ->, 13.4. ->, 27.4. ->, 11.5. -> ja 25.5. ->

Group leaders will send further instructions about the activities on WhatsApp.

The Archipelago Adventure scheduled from 7.-9.5. has not been cancelled for the moment. The future of the Väiski summer camp is still open but for the moment will still be held. We will send updates as they come.

I wish you all well and we send you strength and positivity during these exceptional times. We hope that through the planned activities your children will be able to enjoy Scouting even from a distance.

Kind regards,

Olarin Eräkotkat-Wild Eagles ry

Timo Muttonen
Troop Leader