Kestävän kehityksen työpaja!! Sustainability Workshop!!

Olarin Eräkotkat – Wild Eagles järjestää koko lippukunnalle yhteisen jokaiselle ikäkaudelle sopivan kestävänkehityksen työpajan. Pohdiskelemme yhdessä erilaisten hauskojen tehtävien ja innostavien aktiviteettien avulla mitä voimme tehdä pienentääksemme päivittäistä hiilijalanjälkeämme ja sitä kuinka saamme säilytettyä maapallomme sekä sen eläin- ja kasvilajit seuraaville sukupolville.

Työpaja järjestetään keskiviikkona 17.4. kello 17:30 – 19:30. Työpaja korvaa kyseisen viikon normaalin partiokokouksen. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta Kuksa-linkistä:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=27402

Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa ryhmäsi johtaja auttaa sinua mielellään. 

Lisätietoja työpajasta antaa mielellään 

Susanna Kaurinkoski

(susanna.kaurinkoski@erakotkat.fi)

The Sustainability Workshop is organised for all age groups of the Wild Eagles Scouts on Wednesday 17th April at theOpinmäki Campus. We will take part in inspiring tasks and fun activities, pondering together over what we could do to make our daily carbon footprints smaller, and about how we can save our planet and all its animals and plants for the generations to come. 

The Sustainability Workshop is from 17:30 to 19:30. This activity replaces the usual scout meetings for this week. Register your child by messaging your group leader by Monday 15th March – no late registrations can be accepted as we are allocating and purchasing the materials in advance. 

Kind regards, 

Susanna Kaurinkoski

(susanna.kaurinkoski@erakotkat.fi)