MATKA VANHOISTA NETTISIVUISTA UUSIIN

Olarin Eräkotkat on loistelias lippukunta Espoossa. Nyt lippukunta voi nousta myös netissä korokkeelle, kun nettisivut ovat saaneet pienen muodonmuutoksen. Vanhat sivut ovat olleet *kröh* yleisen pilkan kohteena niin pitkään kuin jaksan pienellä iälläni muistaa..

Nuo tylsän väriset sivut eivät olleet kenenkään mieleen, puhumattakaan, kuinka hankalaa sivuja oli päivittää. Vuoden 2018 alussa tartuttiin kuitenkin toimeen: UUDET NETTISIVUT olivat must.

Sivuja tehdessä ei draamalta, vereltä, hieltä ja kyyneleiltä säästytty. OEK:n nettisivujen yllä vallitsi kirous. Mikään ei toiminut, virheitä syntyi, sivuja katoili ja nettisivut kaatuivat.

Juuri valmistuttuaan kolmen kuukauden työn jälkeen- nettisivut hajosivat ja pakottivat niiden tekijän aloittamaan kaiken alusta. Mikään ei koskaan tuntunut menevän kuin Strömsössä..

Nettisivujen ongelmia lähetettiin moneen maailmankolkkaan, ja kuukauden kuluttua saatiinkin sivut vihdoin korjattua.

Nämä sivut eivät ole siis ainakaan minulle itsestäänselvyys, kovaa työtä ne ovat vaatineet. Lopputulos on kuitenkin aina palkintona muistuttamassa, että kiroukset ja lukuisat tunnit tietokoneen ääressä olivat sen arvoisia. Enää ei OEK:ta pilkata nettisivuista, siitä minä pidän huolen ;)

-Essi